Info

Infoa tapahtumasta

Saimaa Picnic Festival & Bike Show on järjestetty jo vuodesta 2004 Imatralla, luonnonkauniissa Vuoksen maisemassa. Sijaintina Imatrankosken kenttä on loistava (vanha TT-ajo varikko/kokoontumisalue), sinne on helppo saapua ja palvelut ovat kävelymatkan päässä tapahtumapaikalta. Imatrankosken keskustaan n. 1km.

Saimaa Picnic on saavuttanut asemansa yhtenä merkittävimmistä biker/festival tapahtumista Suomessa. Vuosittain tapahtumaan saapuu tuhansia vieraita. Joka vuosi yhä enemmän harrastajia saapuu myös Suomen rajojen ulkopuoleltakin.

Tapahtuma muodostuu moottoripyörä kokoontumisajon sekä musiikki festivaalin ympärille. Järjestäjien tavoitteena on hyvillä palkinnoilla saada paikalle kesän komeimmat moottoripyörät ja rakennellut motskarit. Ohjelmaan kuuluu myös Saimaa Picnic Festivaali, erilaista asiaankuuluvaa oheisohjelmaa, sekä Suomessa jo nimeä niittäneiden yhtyeiden soitantaa. Ohjelma/esiintyjät-sivulta tarkemmat tiedot viikonlopun kulusta.

Toivotamme tänäkin vuonna kaikki tervetulleeksi Imatrankosken kentälle viettämään rentoa viikonloppua kauniin Vuoksen maisemissa!

Info: 046 562 1427

saimaapicnic@gmail.com

SCHD ry

info

info2